torsdag 18. oktober 2012

Hvordan få bedre selvtillit

-->


 1 . Gjør noe du vil føle deg ukomfortabel med , har du mareritt om at du stadig vekk befinner deg i nattøyet på butikken ,så begynn å gå på butikken i nattkjolen eller morgenkåpen. Det er absolutt ikke farlig og du vil oppdage at det etter en stund ,er helt vanlig ,siden du aner ikke hvor mange som kjører rundt i nattkjolen for å levere ungene sine på skolen ,og da vil de kanskje begynne å ta handleturen samtidig. Ryktet går fort.

 2 . Begynn å snakke i forsamlinger. det gir alltid god selvtillit ,reis deg opp i forsamlinger og si hva du mener. Hold gjerne en liten tale . du kan trene under middagen hjemme . eller melde deg inn i ett politisk parti eller menighet for å få opplæring i akkurat dette ,etterhvert vil du ha stor selvtillit ,hør på Obama og Martin Luther King ,for å trene opp taleteknikken de har.

 3 . vær renslig lukt godt , ingenting er værre for selvtilliten din en at folk rynker på nesen hver gang du kommer.

 4. Gjør akkurat det som du har lyst til ,har du lyst å reise noen sted ikke la noe hindre deg ,selv om du må reise alene.

 5. Tenk positivt , ingen orker mennesker som sutrer og jamrer seg dagen lang ,folk liker vinnere ,tenk og si høyt til deg selv Jeg er en vinner. si gjerne i samme slengen at jeg er ett geni.


6 .Gå aldri ut døren uten at du har tatt en sjekk i speilet , se på deg selv og si jeg stråler av en indre glødende sjarm ,og smil gjerne til alle som ser på deg.

 7 . Le mye og slipp det ut , ikke hold latteren tilbake le ut gjerne flere ganger om dagen ,

 8 . Ikke bry deg om hva andre måtte komme med av sure kommentarer , si at det er lov å være blid .

 9. Det er lov å være snill , man kan aldri bli for snill og god. og det øker selvtilliten for hvem vil tenke tilbake på livet sitt og tenke ,jeg var en egoistisk ondskapsfull geit ?

 10 . Løft hodet når du går , se mot himmelen og skyene , se på folkene som er rundt deg , gå som du eier verden med blikket utover og framover. Så til slutt ,vær deg selv ,folk med god selvtillit har ikke behov for å rakke ned på andre ,er ikke sjalu ,eller misunner andre sin framgang. du er ett verdifullt og fantastisk MENNESKE og ingen er så vakker som akkurat deg ;O)Alt dette er skrevet før jeg rakk og tenke på Janteloven og andre fordommer. Vi er alle noe helt spesielt.

2 kommentarer:

Sylvia sa...

Kjempe bra. Ha en flott dag du også, Glad du finns. :-)

Unknown sa...

Hehe glad for du også finnes Sylvia ,glad i deg klem